Fransk bulldog

Her kommer jeg!

Kilde.: cal.vet.upenn.edu
Dem der kender racen, vil sige at Fransk bulldog er den perfekte blanding af charme og tilpasningsevne. Franske bulldogs elsker næsten alle de møder, og vil opsøge enhver, der er villig til at kæle – og det er derfor at vi altid elsker at få besøg af en Buller på vores dyreklinik. Når en Buller vil have din opmærksomhed, puffer de ofte til dig og du kan endda lokke dem til små tricks, hvis bare der er godbidder og det rette publikum til stede.

Bullere er kendt for deres opmærksomme og afbalancerede personlighed. Bulleren elsker sin menneskefamilie over alt og følger gerne deres familiemedlemmer rundt i huset, fra rum til rum, som en skygge. Men selvom de opmærksomme hunde, gør de kun sjældent, og hvis en Buller gør, så er det helt sikkert værd at undersøge hvad det foregår.

Bullere er stærke hunde, og deres leg kan godt være lettere destruktiv – det kan evt. Bullerlegetøj i hvert fald skrive under på, da en Buller godt kan finde på at pille lyden ud af en pivedyr. At tage andres kæreste eje, såsom andre hundes legetøj, eller ejerens sokker og så give en æresrunde med sokkerne i munden, er også en af Bullerens yndlingslege, for Bulleren elsker opmærksomhed. At løbe rundt i cirkler og puffe til andre hundevenner er også en favorit.

Fransk bulldog er en fladsnudet race, og det kan desværre komme til udtryk i form af motionsintolerance og forøget følsomhed overfor varme, f.eks. i sommermånederne. Franske bulldogs er dog meget forskellige og det gælder derfor om at finde en god opdrætter, hvor forældredyrene er sunde.

En fransk bulldog kræver ikke meget pelspleje, men det må du ikke lade dig narre af. For Bullerens hudfolder kan kræve daglig pleje, ligesom dens hud kan være sensitiv, især hvis din Buller bor i storbyen. Vi rådgiver dig gerne, næste gang du besøger os i klinikken.

Bullerens motto er “Love the one you’re with” – og det kan man virkeligt mærke, hvis man er ejer af en Fransk bulldog. En gang Buller – altid Buller.

Ref.: cal.vet.upenn.edu

Populær byhund
Tilpasningsevne
Egnet til lejlighed
Socialt behov
Hengivenhed
Legesyge
Børnevenlig
Gøen
Vagthund
Pelspleje og hudpleje
Fældning
Motionskrav
Træning
Venlig overfor fremmede
Venlig overfor andre hunde
Venlig overfor katte

Har du og din buller lyst til at besøge os? – Så ring på 70 25 90 08 eller bestil online. Du kan træffe os på alle hverdage. Tidsbestilling er nødvendig.

Find os

Frederiksberg Dyreklinik & Spa
Nordre Fasanvej 74
2000 Frederiksberg
Tlf: 70 25 90 08

 Åbningstider

Mandag 8.00-18.00
Tirsdag - Torsdag 8.00 - 17.00
Fredag 8.00 - 15.00

AKUTTIDER EFTER TLF-AFTALE

CVR nummer: 33167652

GRATIS PARKERING

2 timers gratis parkering foran klinikken.