Undskyld

Undskyld

Vi har på vores hjemmeside haft en artikel der beskriver hvordan amerikanerne benævner visse blandingsracer med navne og kalder dem ”Designerhunde”.

Vi vil her gøre opmærksom på at vi ikke har opfundet ordet ”Designerhunde”, men kun har skrevet en artikel om en trend der vinder indpas i USA, dvs. at finde navne til blandingsracer, det danskere kalder ”blandingshunde”, ”blandingsracer” eller ”hul i hækken hunde”.

Vi har ikke brugt ordet ”Designerhunde” for at støde nogen, men har brugt det amerikanske udtryk i vores artikel, da dette var den mest retvisende oversættelse af det amerikanske ord ”Designerdogs”.

Da vi kan se at artiklen kan misforstås og for at vise vores 100% seriøsitet i det henseende har vi med omgående virkning valgt at fjerne den artikel, der omhandler sådanne hunde, og vi takker for de henvendelser vi har fået på facebook og messenger vedr. brugen af ordet “Designerhunde”.

Vi håber på den måde, at de hundeejere, opdrættere eller hundeelskere der har følt sig stødt, forstår at artiklen er en artikel om en trend i USA og at artiklen på ingen måde skal opfattes som seriøst avlsarbejde. Vi anbefaler ikke “Designerhunde”, men er glade for alle de racehunde og blandingshunde der besøger os på klinikken.

Vi er en lille klinik der værner om vores dyr og kunder og vi takker for jeres hjælp til at få bragt dette forhold i orden. Tak!

Mange dårlige anmeldelser af vores klinik, fra mennesker fra hele landet, på basis af ovenstående artikel, kan bringe vores klinik og jobs i fare og vi håber derfor at I vil overveje om jeres anmeldelse af vores klinik på facebook er relevant – med ovenstående rettelser og med en undskyldning over at artiklen kunne misforstås.

Mvh Frederiksberg Dyreklinik & Spa

Find os

Frederiksberg Dyreklinik & Spa
Nordre Fasanvej 74
2000 Frederiksberg
Tlf: 70 25 90 08

 Åbningstider

Mandag 8.00-18.00
Tirsdag - Torsdag 8.00 - 17.00
Fredag 8.00 - 15.00

AKUTTIDER EFTER TLF-AFTALE

CVR nummer: 33167652

GRATIS PARKERING

2 timers gratis parkering foran klinikken.