Vores Team

Vores team på Frederiksberg Dyreklinik & Spa

“Hunde og katte er familiemedlemmer. De fortjener derfor kun den bedste behandling”. Dyrlæge Sabine Förderer.

Mød Klinikejer og Veterinær Bachelor – Ann Sophie Skov
(Bachelor of Veterinary Medicine and Surgery (BVetMed))
Specielle interesser: Brachycephale hunde, Tandsygdomme og Mave/tarmsygdomme.

Ann Sophie er klinikkens ejer og vil ofte være den første du møder, når du besøger os på klinikken.

Ann Sophie har studeret til dyrlæge på dyrlægeuddannelsen i Danmark, hvor hun blev uddannet som bachelor i veterinærmedicin. Ann Sophie tager nu en international uddannelse indenfor faget på Australian College of Veterinary Nursing (ACVN) i Australien, hvor hun tager “Australia’s most comprehensive veterinary nursing course” dvs. den mest omfattende uddannelse indenfor faget.

I sin fritid arbejder Ann Sophie også på Dyreværnet i Rødovre, hvor hun har hjulpet nødstedte dyr de sidste 7 år. Ann Sophies kærlighed for dyr er stor og vi holder, sammen med hende, altid en god kontakt til Dyreværnet og donerer løbende både foder og fornødenheder til Dyreværnet.

I 2015 var Ann Sophie 3 mdr i Malaysia for at arbejde med gadehunde og gadekatte på Sarawak Society for Prevention of Cruelty to Animals, og var med til at arrangere Asiens største konference indenfor dyrevelfærd, Asia for Animals.

Ann Sophie er mor til vores lille klinikhund Cleo.

Du kan træffe Ann Sophie på de fleste hverdage. Tidsbestilling er nødvendig.

 

Mød Klinikejer og Familiedyrlæge – Sabine Förderer
(DVM, Doctor of Veterinary medicine)
Specielle interesser: Brachycephale hunde, Senior sygdomme, Hudsygdomme og Tandsygdomme

Sabine har 16 års erfaring som dyrlæge – dette fra klinikker i ind- og udland. Sabine blev uddannet dyrlæge på Den Kongelige Veterinære Landbohøjskole i 2003 og har siden da, arbejdet som dyrlæge for familiedyr i København frem til 2008.

I perioden 2008-2012 arbejdede Sabine som dyrlæge for familiedyr i Dubai, hvor hun bl.a. var dyrlæge for Kong Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoums geparder og hunde. I perioden 2012-2014 flyttede hun til London, England, hvor hun efteruddannede sig og klargjorde hele ombygningen af Frederiksberg Dyreklinik & Spa, som åbnede i januar 2014.

Sabine har bl.a. stor interesse for brachycephale hunde, og har derfor et ENT (Otolaryngologist) Course med specialist Gert ter Haar, DVM, PhD, MRCVS, DECVS, Royal Veterinary College i London. Managing the brachycephalic cornea, specialist lecture med dyrlæger fra Rowe Referrals, UK, samt Brachycephalic airway surgery, specialist lecture med Tony Ryan, Soft Tissue Surgeon – Southern Counties Veterinary Specialists, UK.

Sabine har 2 dejlige sorte katte derhjemme, som begge var uden hjem, da Sabine tog dem til sig.

Du kan træffe Sabine på de fleste hverdage. Tidsbestilling er nødvendig.

 

Mød Familiedyrlæge – Line Kaare Engelharth
(DVM, Doctor of Veterinary medicine)
Specielle interesser: Hudsygdomme, Organsygdomme og Almen kirurgi

Line Engelharth har 12 års erfaring som dyrlæge – dette fra diverse dyreklinikker i hovedstadsområdet. Line blev uddannet som dyrlæge på Den Kongelige Veterinære Landbohøjskole i 2007 og har siden da, arbejdet som dyrlæge for familiedyr.

Line har siden 2010 efteruddannet sig løbende, især indenfor hudsygdomme, og har siden 2016 fulgt en special certificering på The European School for Advanced Veterinary Studies (ESAVS) i Dermatologi / Hudsygdomme på University of Luxembourg. Line forventer at færdiggøre denne uddannelse i 2018. Line er desuden i bestyrelsen i Dansk Veterinærdermatologisk Netværk (Dven), der er en sammenslutning af dyrlæger, der interesserer sig for hudsygdomme hos vores kæledyr.

Line har en dejlig hund derhjemme, og rider også i sin fritid.

Du kan træffe Line på de fleste hverdage. Tidsbestilling er nødvendig.

 

Mød Familiedyrlæge – Christine Scott Lunddahl
(DVM, Doctor of Veterinary medicine)
Specielle interesser: Sygdomsforebyggende arbejde, Mave/tarmsygdomme og Almen kirurgi

Christine blev uddannet som dyrlæge på Den Kongelige Veterinære Landbohøjskole i 2017 med Differentiering i Familiedyr. Christine har siden da arbejdet som dyrlæge for familiedyr, dette både i Sverige og i Danmark.

Christine interesserer sig især for sygdomsforebyggende arbejde for vores kæledyr, hvorfor du måske vil møde hende, når I besøger os til det årlige sundhedscheck på klinikken.

Christine efteruddanner sig løbende og deltager, som alle andre medarbejdere på klinikken, på den store årlige dyrlægekongress, der hvert år afholdes i England.

Du kan træffe Christine på de fleste hverdage. Tidsbestilling er nødvendig.

 

Mød Veterinær Assistent Wai Ching Yuesdotter
(DVM, Doctor of Veterinary medicine)
Specielle interesser: Stressfrit arbejdsmiljø, God kundeservice, Ernæring og Senior sygdomme

Wai Ching blev uddannet som dyrlæge på Den Kongelige Veterinære Landbohøjskole i 2014 med Differentiering i Familiedyr. Hun har herefter også uddannet sig som stressterapeut og kropsterapeut, hvor hun fandt ud af at hendes hjerte brænder mere for pleje og omsorg for dyrene, end det egentlige dyrlægearbejde. På klinikken fungerer Wai Ching derfor som dyrlægernes trofaste assistent, hvor hun bl.a. tager sig sig af dyrenes pleje, kundepleje, laboratoriearbejde og sygeplejekonsultationer.

Wai Ching er født og opvokset i Sverige, og vi er derfor glade for at hun har valgt at slutte sig til vores team på Frederiksberg Dyreklinik & Spa. Med hendes store overskud, bidrager Wai Ching til at at alle opgaver på klinikken bliver udført korrekt og med godt humør.

Du kan træffe Wai Ching på de fleste hverdage. Tidsbestilling er nødvendig.

 

Mød Autoriseret Veterinærsygeplejerske Katrine Hammer
Specielle interesser: Forebyggelse af dyrlægeskræk, God kundeservice og Sygdomsforebyggende arbejde

Katrine har 15 års erfaring som autoriseret veterinærsygeplejerske – dette fra diverse dyreklinikker i hovedstadsområdet.

Katrines er oprindeligt uddannet hundeinstruktør, men har de sidste mange år målrettet sit arbejde mod at forebygge dyrlægeskræk hos vores søde dyr. Katrine har deltaget i et væld af specialkurser og har derfor bl.a. gennemført en “Fear Free Certificering”, idet det er hendes hjerteblod at vægte god tid til dyrene og gøre besøget hos dyrlægen til en positiv oplevelse for alle dyr.

Du kan træffe Katrine på de fleste hverdage. Tidsbestilling er nødvendig.

 

Mød Klinikhund Cleo
(Pomeraner og Dogtor)
Specielle interesser: Forebyggelse af dyrlægeskræk, God kundeservice, samt Markering af sit territorium.

Cleo deltog i 3 år på dyrlægeuddannelsen på Den Kongelige Veterinære Landbohøjskole, hvor hun lå på pulten, mens Ann Sophie studerede. Vi er derfor sikre på at Cleo ved mere, end hun giver udtryk for. Cleo er nu ansat som professionel stressterapeut for alle hunde og katte på dyreklinikken og er super dygtig til at holde de små hvalpe i poten, når de kommer til første dyrlægebesøg.

Cleo elsker katte, selvom det ikke er alle katte der elsker hende. Cleo har bl.a. været plejemor for flere kuld killinger på Dyreværnet i Rødovre.

Cleo er 9 år og lægger ikke skjul på at hun har brug for en tandrens hver 3. mdr, for at holde sine tænder smukke og sunde. “Sådan er det bare, når man er Pomeraner”, siger Cleo. Du kan hurtigt kende Cleo, når du ser hende, da Cleo er den eneste pige på klinikken der ikke har hestehale, men en hundehale.

Du kan træffe Cleo på de fleste hverdage. Tidsbestilling er ikke nødvendig.

 

Find os

Frederiksberg Dyreklinik & Spa
Nordre Fasanvej 74
2000 Frederiksberg
Tlf: 70 25 90 08

 Åbningstider

Mandag 8.00-18.00
Tirsdag - Torsdag 8.00 - 17.00
Fredag 8.00 - 15.00

AKUTTIDER EFTER TLF-AFTALE

CVR nummer: 33167652

GRATIS PARKERING

2 timers gratis parkering foran klinikken.