Vores Team

Vores team på Frederiksberg Dyreklinik & Spa

“Hunde og katte er familiemedlemmer. De fortjener derfor kun den bedste behandling”. Dyrlæge Sabine Förderer.

Mød Familiedyrlæge Sabine Förderer (DVM, Doctor of Veterinary medicine)

Sabine Förderer har 15 års erfaring som dyrlæge – dette fra klinikker i ind- og udland. Sabine blev uddannet dyrlæge på Den Kongelige Veterinære Landbohøjskole i 2003 og har siden da, arbejdet som dyrlæge for familiedyr i København frem til 2008. Sabine har bl.a. arbejdet på Københavns Dyrehospital, hvor hun både var fastansat dyrlæge for familiedyr i dagtimerne og som akutdyrlæge i nattevagten.

I perioden 2008-2012 arbejdede Sabine som dyrlæge for familiedyr i Dubai, hvor hun bl.a. var dyrlæge for Kong Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoums geparder og hunde. I perioden 2012-2014 flyttede hun til London, England, hvor hun efteruddannede sig og klargjorde hele ombygningen af Frederiksberg Dyreklinik & Spa, som åbnede i januar 2014.

Sabine følger anerkendte veterinære kongresser overalt i verden. Sabine samarbejder altid med den enkelte ejer om at forebygge sygdomme hos deres kæledyr. Frederiksberg Dyreklinik & Spa er ejet af dyrlæge Sabine Förderer.

Sabine har 2 dejlige sorte katte derhjemme, som begge var uden hjem, da Sabine tog dem til sig.

Du kan træffe Sabine på alle hverdage. Tidsbestilling er nødvendig.


Mød Veterinær Bachelor og Klinikassistent Ann Sophie Skov (Bachelor of Veterinary Medicine and Surgery (BVetMed))

Ann Sophie vil ofte være den første du møder, når du besøger os på klinikken. Ann Sophie er både vores Klinikmanager, men fungerer også som klinikassistent i det daglige. Ann Sophie har studeret til dyrlæge på dyrlægeuddannelsen i Danmark, hvor hun blev uddannet som bachelor i veterinærmedicin. I sin fritid arbejder Ann Sophie også på Dyreværnet i Rødovre, hvor hun har hjulpet nødstedte dyr de sidste 4 år. Ann Sophies kærlighed for dyr er stor og vi holder, sammen med hende, altid en god kontakt til Dyreværnet og donerer løbende både foder og fornødenheder til Dyreværnet.

Ann Sophie er efter ansættelsen på vores klinik ved at tage en international uddannelse indenfor faget.

Ann Sophie er mor til vores lille klinikhund Cleo, som er en pomeraner.

Du kan træffe Ann Sophie på alle hverdage. Tidsbestilling er nødvendig.


Mød Aut. Veterinærsygeplejerske Nadja Møller (Authorized Veterinary Nurse)

Nadja Møller er vores autoriserede veterinærsygeplejersker på Frederiksberg Dyreklinik & Spa.

Nadja Møller blev færdiguddannet som veterinærsygeplejerske i oktober 2017 og har gennemført hele sin uddannelse på Karlslunde Dyrehospital, som er det største dyrehospital på Sjælland. Karlslunde Dyrehospital er et meget stort dyrehospital, der modtager henvisningspatienter fra hele Sjælland og Nadja har derfor fulgt mange indlagte dyr og assisteret ved store, krævende operationer. Vi er meget glade for at Nadja har valgt at arbejde på vores klinik, og er flyttet til Frederiksberg, for at hjælpe alle de dejlige kæledyr, der bor her i København. Nadja er efter ansættelsen på vores klinik blevet autoriseret yderligere indenfor sit fag.

I fritiden rider Nadja på højt plan, og når det ikke gælder hestene, har Nadja også to Maine Coon katte derhjemme – der elsker at have en mor der passer så godt på dem.

Du kan træffe Nadja på alle hverdage. Tidsbestilling er nødvendig.

 

Find os

Frederiksberg Dyreklinik & Spa
Nordre Fasanvej 74
2000 Frederiksberg
Tlf: 70 25 90 08

 Åbningstider

Mandag 8.00-18.00
Tirsdag - Torsdag 8.00 - 17.00
Fredag 8.00 - 13.00

AKUTTIDER EFTER AFTALE

CVR nummer: 33167652

GRATIS PARKERING

2 timers gratis parkering foran klinikken.