Den årlige sundhedsundersøgelse

Det første besøg

Det er vigtigt at det første besøg er en god oplevelse for dig og dit kæledyr. Det gør vi vores til, at det bliver. Hvis du eller dit kæledyr tidligere har haft en dårlig oplevelse hos en dyrlæge, så lad ikke dette påvirke dit kæledyr. Dit dyr mærker nemt, hvis du er stresset eller urolig.

Afstanden mellem sundhedsundersøgelserne kan variere, og afhænger af dit dyrs alder. Vi anbefaler årlige sundhedscheck for alle voksne dyr. En årlig sundhedsundersøgelse svarer til at du får lavet en undersøgelse hos din læge, hvert 7 år.

Da vi ved at de fleste sygdomme opstår hos senior dyr, er sundhedsundersøgelser ekstra vigtige for seniorer – det er derfor vi følger internationale standarder og anbefaler at seniorer får et sundhedscheck to gange årligt.

Hvad er en sundhedsundersøgelse?

En sundhedsundersøgelse er en omfattende undersøgelse og gennemgang af dit dyrs nuværende helbred, samt en risikovurdering for udviklingen af livsstilssygdomme. Sundhedsundersøgelsen består af en omfattende undersøgelse og gennemgang af dit dyrs nuværende helbred, en sundhedsfremmende dialog, konklusion, samt en fremtidig handlingsplan.

Ideen med en sundhedsundersøgelse, er at komme hele vejen rundt om dit dyrs helbred, så vi kan behandle akut sygdom og bremse udviklingen af kronisk sygdom.

Sundhedsundersøgelsen er meget vigtig for dit dyr: Hos 50% af alle dyr, som kommer til vores årlige sundhedsundersøgelse, finder vi relevante helbredsmæssige udfordringer, som kræver at vi indgår i en sundhedsfremmende dialog. Hos 20% af alle dyr, finder vi sygdomme, der er akut behandlingskrævende.

På Frederiksberg Dyreklinik & Spa får alle dyr en personlig vaccinationsplan, og vi vaccinerer derfor kun, hvis dit dyr har brug for det.

Hvad er en stor sundhedsundersøgelse?

En stor sundhedsundersøgelse (udvidet sundhedsprofil) er en overbygning på vores årlige sundhedsprofil. Den store sundhedsundersøgelse anbefales til alle seniordyr, dvs. katte over 8 år, små hunde over 8 år, mellemstore hunde over 7 år, store hunde over 6 år og gigant hunde over 5 år.

En stor sundhedsprofil indeholder, ud over den omfattende undersøgelse og gennemgang af dit dyrs nuværende helbredssituation, også:

  • Kat: En blodprøve der screener de vigtigste indre organer, bl.a. lever og nyrer, for deres sundhed, samt en blodprøve der screener skjoldbruskkirtlen for forøget stofskifte.
  • Hund: En blodprøve der screener de vigtigste indre organer for deres sundhed, bl.a. lever og nyrer, samt en urinprøve, der kan afsløre kroniske sygdomme og sygdomme i urinvejene.

Hos ca. 25% af alle seniordyr, som kommer til vores store sundhedsundersøgelse, finder vi skjult sygdom, som er akut behandlingskrævende. I de fleste tilfælde har ejeren ikke været klar over at deres seniordyr lider af en sygdom.

Har du spørgsmål til ovenstående eller ønsker du at bestille tid, så ring på 70 25 90 08 eller bestil online. Du kan træffe os på alle hverdage. Tidsbestilling er nødvendig.

Find os

Frederiksberg Dyreklinik & Spa
Nordre Fasanvej 74
2000 Frederiksberg
Tlf: 70 25 90 08
CVR nummer: 33167652

ÅBNINGSTIDER

Mandag – torsdag     8.00 – 19.00
Fredag     8.00 – 16.00

SKADESTUE EFTER AFTALE

BESØG OS

2 timers GRATIS parkering foran klinikken*

METRO M1
METRO M2
METRO M3 Cityringen

BUS Nr. 30 – 73 – 74 – 4A

TAXA

* Husk at registrere din bil i en parkerings-app