Skift dyrlæge

I Danmark har du frit dyrlægevalg

I Danmark har alle kæledyrsejere frit lægevalg, dvs. at alle kæledyrsejere kan vælge den dyrlæge de ønsker. Alle danske dyrlæger har åben patient tilgang, dvs. at de ikke lukker for tilgang af nye patienter, fordi deres liste af patienter er blevet for lang. Det giver dig mulighed for at finde den dyrlæge du har mest tiltro til og som giver dig den bedste behandling, i forhold til den kvalitet du ønsker.

Hvis du ønsker at skifte til Frederiksberg Dyreklinik & Spa, vil vi bede dig om at medtage alle dit dyrs relevante sundhedspapirer, så vi kan få et indblik i din hund eller kats sundhedstilstand og sygdomsmæssige historik. Hvis du er i tvivl om du ønsker at skifte til os, så ser vi dig gerne i vores klinik, til godbidder og en snak, så du og dit kæledyr kan lære vores klinik at kende. Du kan læse mere om vores klinik, her på vores hjemmeside.

Vi takker fordi du har valgt at skifte til Frederiksbergs Dyreklinik & Spa.

Har du spørgsmål til ovenstående eller ønsker du at bestille tid, så ring på 70 25 90 08 eller bestil online. Du kan træffe os på alle hverdage. Tidsbestilling er nødvendig.

Find os

Frederiksberg Dyreklinik & Spa
Nordre Fasanvej 74
2000 Frederiksberg
Tlf: 70 25 90 08
CVR nummer: 33167652

ÅBNINGSTIDER

Mandag – torsdag     8.00 – 19.00
Fredag     8.00 – 16.00

SKADESTUE EFTER AFTALE

BESØG OS

2 timers GRATIS parkering foran klinikken*

METRO M1
METRO M2
METRO M3 Cityringen

BUS Nr. 30 – 73 – 74 – 4A

TAXA

* Husk at registrere din bil i en parkerings-app