Henvisning

Henvisningsformular for dyrlæger

Eller direkte henvisning på 70 25 90 08

På Frederiksberg Dyreklinik & Spa modtager vi gerne henvisning af patienter til videre udredning og behandling. Vi er en lille professionel klinik, der kan give dyrene trygge rammer for videre undersøgelse.

På Frederiksberg Dyreklinik& Spa har vi specialiseret os i følgende:

• BOAS kirurgi
• CT-scanning af hovedet og nakke med nyeste cone-beam teknologi
• 3D scanning af hovedet og nakke med nyeste cone-beam teknologi
• 360-grader cone beam panoramarøntgen af mundhulen, der kan nedsætte anæstesitid ved risikopatienter.

Henvisning til BOAS-kirurgi

Hvis du ønsker at henvise en patient til BOAS-kirurgi, kan du gøre dette direkte, på nedenstående henvisningsformular. Samtidigt skal du venligst bede dyreejeren udfylde vores BOAS-spørgeskema, og vi vil da kontakte hundeejeren for nærmere aftale. Bemærk at epileptiforme anfald og persisterende reflux, kan være relateret til BOAS.

I tvivlstilfælde kan vi tilbyde en gratis forundersøgelse med henblik på BOAS-kirurgi. Ved denne forundersøgelse vil hunden gennemgå en klinisk vurdering i forhold til en graduering af BOAS. Ligeledes vil hundens behov blive klarlagt og der sker en forventningsafstemning med ejer. Også her skal ejer udfylde vores BOAS-spørgeskema, og vi vil da kontakte hundeejeren for nærmere aftale.

Ved akutte henvisninger, BOAS grad 3, kan vi kontaktes direkte på 70 25 90 08.

Henvisning til CT, 3D og panoramarøntgen

Hvis du ønsker at henvis en patient til CT, 3D af hoved og nakke eller panoramarøntgen af mundhulen, kan du gøre dette direkte, på nedenstående henvisningsformular. Ønskes sparring omkring en patient case inden en evt. henvisning, kan vi kontaktes på alle hverdage mellem 8-8.30, hvor vores dyrlæger vil sidde ved telefonen.

Efter endt behandling

Efter endt behandling vil henvisende dyrlæge modtage en epikrise-journal på mail. Mere omfattende udredninger kan sjældent afsluttes på dagen, hvorfor en epikrise-journal først foreligger, når behandlingen er afsluttet.

Henvisningsformular

Er du dyrlæge, og ønsker du at henvise en af dine patienter til Frederiksberg Dyreklinik & Spa, har du mulighed for at gøre det via denne formular.

Find os

Frederiksberg Dyreklinik & Spa
Nordre Fasanvej 74
2000 Frederiksberg
Tlf: 70 25 90 08
CVR nummer: 33167652

ÅBNINGSTIDER

Mandag – torsdag     8.00 – 19.00
Fredag     8.00 – 16.00

SKADESTUE EFTER AFTALE

BESØG OS

2 timers GRATIS parkering foran klinikken*

METRO M1
METRO M2
METRO M3 Cityringen

BUS Nr. 30 – 73 – 74 – 4A

TAXA

* Husk at registrere din bil i en parkerings-app