Yorkshire terrier

Stor personlighed i en lille krop

Kilde.: cal.vet.upenn.edu

Selvom Yorkshire Terrieren er en meget lille hund, er den skabt til et spændende og indholdsrigt liv. Yorkien er en lille klog, uafhængig og stædig hund, så når vi får besøg af en Yorkie på klinikken, er der altid underholdning i luften.

Yorkien elsker at behage sin ejer – men kun indtil den finder noget nyt og spændende at udforske – så hvis du ønsker dig en doven skødehund, så skal du helt sikkert vælge en anden race! Yorkien er også en modig hund, og er ikke bange for at tage kampen op med en hund der er 3 gange så stor som dem selv.

De fleste Yorkies er lette at træne, fordi de elsker al den opmærksomhed de får, når de f.eks. skal træne til agility eller skal lære små partytricks. Positiv indlæring med masser af ros og et par godbidder, er nøglen til Yorkiens hjerte – men pas på at din hund ikke bliver forvent med godbidder, da det hurtigt kan gå ud over tænderne og vægten.

Husk også at træne manerer, da Yorkien godt ved hvordan man snor sin ejer omkring en finger – din Yorkie skulle jo nødigt gå hen og få dårlige vaner. En Yorkie er en stor hund i en lille krop og hører derfor til på jorden. Hvis en Yorkie hele tiden løftes op, kan den risikere at blive nervøs.

Yorkiens pels er af de smukkeste i hundeverdenen, men kræver også en del pleje. Det gælder både for den langhårede Yorkshire terrier, men også når den klippes kort. Hvis du vil holde din Yorkie kort, skal den klippes 3-4 gange årligt, men kræver også daglig pleje.

Populær byhund
Tilpasningsevne
Egnet til lejlighed
Socialt behov
Hengivenhed
Legesyge
Børnevenlig
Gøen
Vagthund
Pelspleje og hudpleje
Fældning
Motionskrav
Træning
Venlig overfor fremmede
Venlig overfor andre hunde
Venlig overfor katte

Har du og din Yorkie lyst til at besøge os? – Så ring på 70 25 90 08 eller bestil online. Du kan træffe os på alle hverdage. Tidsbestilling er nødvendig.

Find os

Frederiksberg Dyreklinik & Spa
Nordre Fasanvej 74
2000 Frederiksberg
Tlf: 70 25 90 08
CVR nummer: 33167652

ÅBNINGSTIDER

Mandag – torsdag     8.00 – 16.00
Fredag     8.00 – 16.00

SKADESTUE EFTER AFTALE

BESØG OS

2 timers GRATIS parkering foran klinikken*

METRO M1
METRO M2
METRO M3 Cityringen

BUS Nr. 30 – 73 – 74 – 4A

TAXA

* Husk at registrere din bil i en parkerings-app