Vores Team

Vores team på Frederiksberg Dyreklinik & Spa

“Hunde og katte er familiemedlemmer. De fortjener derfor kun den bedste behandling”. Dyrlæge Sabine Förderer.

Mød Klinikchef – Ann Sophie Skov
(Bachelor of Veterinary Medicine and Surgery (BVetMed))
Specielle interesser: Brachycephale hunde og Tandsygdomme
Languages: Speaking Danish and English.

Ann Sophie er klinikkens ejer og vil ofte være den første du møder, når du besøger os på klinikken.

Ann Sophie har studeret til dyrlæge på dyrlægeuddannelsen i Danmark, hvor hun blev uddannet som bachelor i veterinærmedicin. Ann Sophie tager nu en international uddannelse indenfor faget på Australian College of Veterinary Nursing (ACVN) i Australien, hvor hun tager “Australia’s most comprehensive veterinary nursing course” dvs. den mest omfattende uddannelse indenfor faget.

I sin fritid har Ann Sophie tidligere arbejdet på Dyreværnets Internat i Rødovre, hvor hun har hjulpet nødstedte dyr de sidste 7 år. Ann Sophies kærlighed for dyr er stor og vi holder, sammen med hende, altid en god kontakt til Dyreværnet og donerer løbende både foder og fornødenheder til Dyreværnet.

I 2015 var Ann Sophie 3 mdr i Malaysia for at arbejde med gadehunde og gadekatte på Sarawak Society for Prevention of Cruelty to Animals, og var med til at arrangere Asiens største konference indenfor dyrevelfærd, “Asia for Animals”.

Ann Sophie er mor til vores lille klinikhund Cleo.

Du kan træffe Ann Sophie på de fleste hverdage. Tidsbestilling er nødvendig.

 

Mød Klinikchef og Familiedyrlæge – Sabine Förderer
(DVM, Doctor of Veterinary medicine)
Specielle interesser: Brachycephale hunde og Second opinions
Languages: Speaking Danish, English and German.

Sabine har 19 års erfaring som dyrlæge – dette fra klinikker i ind- og udland. Sabine blev uddannet dyrlæge på Den Kongelige Veterinære Landbohøjskole i 2003 og har siden da, arbejdet som dyrlæge for familiedyr i København frem til 2008. Inden dyrlægestudiet arbejdede Sabine som frivillig på Inges kattehjem, hvor hun bl.a. hjalp med pasning og pleje af nødstedte katte.

I perioden 2008-2012 arbejdede Sabine som dyrlæge for familiedyr i Dubai, hvor hun bl.a. var dyrlæge for Kong Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoums geparder og hunde. I perioden 2012-2014 flyttede hun til London, England, hvor hun efteruddannede sig og klargjorde hele ombygningen af Frederiksberg Dyreklinik & Spa, som åbnede i januar 2014.

Sabine har bl.a. stor interesse for brachycephale hunde og de sygdomme der kan være relateret hertil. Sabine har derfor taget et ENT (Otolaryngologist) Course hos specialist Gert ter Haar, DVM, PhD, MRCVS, DECVS, Royal Veterinary College i London, samt managing the brachycephalic cornea, specialist lecture, ved Rowe Referrals, UK, samt Brachycephalic airway surgery, specialist lecture ved Tony Ryan, Soft Tissue Surgeon – Southern Counties Veterinary Specialists, UK.

Sabine har 3 dejlige sorte katte derhjemme, som alle var uden hjem, da Sabine tog dem til sig.

Du kan træffe Sabine efter aftale. Tidsbestilling er nødvendig.

 

Mød Familiedyrlæge – Helle Johnsson
(DVM, Doctor of Veterinary medicine)
Specielle interesser: Senior hunde og katte, Hudsygdomme og Intern medicin
Languages: Speaking Danish, English and French.

Helle har 13 års erfaring som dyrlæge – dette fra diverse dyreklinikker i hovedstadsområdet og i Nordsjælland. Helle har desuden været dyrlæge og indehaver af Dyrlægehuset Helsinge. Helle blev uddannet som dyrlæge på Den Kongelige Veterinære Landbohøjskole i 2009 og har siden da arbejdet som dyrlæge for familiedyr.

Helle har siden 2009 efteruddannet sig løbende, og meget bredt, idet Helle brænder for sit arbejde som dyrlæge.

Du kan træffe Helle på de fleste hverdage. Tidsbestilling er nødvendig.

 

Mød Familiedyrlæge – Anabelle Honoré
(DVM, Doctor of Veterinary medicine)
Specielle interesser: Mave/tarmsygdomme, Hudsygdomme og Kirurgi
Languages: Speaking Danish, English and French.

Anabelle Honoré blev uddannet som dyrlæge på Den Kongelige Veterinære Landbohøjskole i 2018 med Differentiering i Familiedyr. Anabelle har herefter været dyrlæge på to større danske dyreklinikker. Hendes ambitioner er høje og hun har bl.a. en stor interesse for kirurgi. Anabelle har været vidt omkring og bl.a. arbejdet frivilligt som dyrlæge på Skiathos Dog Shelter, Grækenland, hvor hun har været med til at operere utallige herreløse hunde og katte, så de alle kunne få et bedre liv. Anabelle er pt på barsel og vender tilbage til os i efteråret 2022.

Du kan træffe Anabelle på de fleste hverdage. Tidsbestilling er nødvendig.

 

Mød Familiedyrlæge – Marie Pørksen
(DVM, Doctor of Veterinary medicine)
Specielle interesser: Tandsygdomme og Intern medicin
Languages: Speaking Danish and English.

Marie Pørksen blev uddannet som dyrlæge på Den Kongelige Veterinære Landbohøjskole i 2020 med Differentiering i Familiedyr. Marie har herefter været dyrlæge på en dansk dyreklinik på Sjælland, hvorefter vi fik hende med i vores team. Marie er meget ambitiøs og går meget op i at være fagligt opdateret. Marie har derfor også arbejdet som klinikassistent på en dyreklinik, samtidigt med at hun studerede til dyrlæge.

Du kan træffe Marie på de fleste hverdage. Tidsbestilling er nødvendig.

 

Mød Familiedyrlæge – Fiorella Maria Sparta
(DVM, Doctor of Veterinary medicine)
Specielle interesser: Tandsygdomme, Kræftsygdomme og Intern medicin
Languages: Speaking Danish and English.

Fiorella har 13 års erfaring som dyrlæge – dette fra diverse dyreklinikker i Storkøbenhavn. Fiorella var tidligt i sin karriere på Summer Clinics, Oncology Rotations, University of California, Davis, USA, hvor hun dygtiggjorde sig indenfor kræftsygdomme – siden da har hun udviklet en meget stor faglig interesse og kærlighed for tænder og har i over 10 år efteruddannet indenfor tandbehandling og tandsygdomme.

Du kan træffe Fiorella på de fleste hverdage. Tidsbestilling er nødvendig.

 

Mød Familiedyrlæge – Nicole Gutman
(DVM, Doctor of Veterinary medicine)
Specielle interesser: Intern medicin, Kirurgi samt Tandsygdomme
Languages: Speaking Danish, English, Swedish, Hebrew and Polish

Nicole er både uddannet som veterinærsygeplejerske og dyrlæge, med 9 års erfaring som dyrlæge. Nicole har en meget stor kærlighed til dyr og har i 2017-2018 arbejdet for Dyrlæger uden grænser (DFA) i Portugal, hvor hun bla. var ansvarlig for sterilisation og kastration af ca. 200 hunde og katte pr. uge. Nicole er meget bredt interesseret i hunde og kattes sundhed og sygdom, og du vil derfor møde hende i mange forskellige henseender på klinikken.

Du kan træffe Nicole på de fleste hverdage. Tidsbestilling er nødvendig.

Mød Autoriseret Veterinærsygeplejerske – Katrine J. Nielsen
(Authorised Veterinary Nurse)
Specielle interesser: Anæstesi og intensiv pleje af indlagte patienter
Languages: Speaking Danish and English

Katrine er uddannet som autoriseret veterinærsygeplejerske for dyr, og har allerede 3 års erfaring fra en smådyrs-dyreklinik på Nordsjælland. Katrine elsker dyr og har som et led i sin uddannelse, fulgt dyrlægernes arbejde på Benchmark Animal Hospital i Oklahoma. Katrine interesserer sig især for sundhedsfremmende arbejde og intensiv pleje af indlagte patienter, samt formidling af korrekt pleje og kendskab til kæledyrets behov inden for trivsel og sundhed.

Du kan træffe Katrine på de fleste hverdage. Tidsbestilling er nødvendig.

 

Mød Veterinærsygeplejerske Sejla Pasalic
Interesser: Anæstesi og Tandsygdomme
Languages: Speaking Danish and English

Aut. Veterinærsygeplejerske Sejla blev udannet veterinærsygeplejerske i 2017. Seljas har en omfattende viden indenfor anæstesi og tandbehandling af hund og kat, og tager sig ligeledes at pasning og pleje af vores indlagte patienter. Sejla er den nyeste medarbejder på vores klinik og vi er stolte og glade for at have hende på vores team.

Du kan træffe Sejla på de fleste hverdage. Tidsbestilling er nødvendig.

 

Mød Veterinærsygeplejerske-studerende Kristine Frahm
Interesser: Kundeservice og Tandsygdomme
Languages: Speaking Danish and English.

Kristine er i gang med sin 3.5 årige uddannelse som veterinærsygeplejerske, som gennemføres på Frederiksberg Dyreklinik & Spa. Kristine har altid elsket dyr og har tidligere bl.a. arbejdet som staldmedhjælper på en rideskole og hos Dyrenes Beskyttelses Dyreinternat i Roskilde, hvor hun bl.a. arbejdede med pleje og pasning af syge dyr.

Inden Kristine startede på sin drømmeuddannelse som veterinærsygeplejerske, har hun taget en cand. mag. i Kunsthistorie og Journalistisk formidling fra Aarhus Universitet og har i en årrække arbejdet på kunstmuseum. Men dyrene trak, og hun måtte hurtigt indse at det er dyrenes ve og vel, der ligger hendes hjerte nærmest.

Kristine har selv haft hund, kat og deguer, men pt. tillader boligsituationen desværre ikke en større firbenet ven, hvorfor Kristine nyder alle de hundekys og potedask, hun får på klinikken hver dag.

Du kan træffe Kristine på de fleste hverdage. Tidsbestilling er nødvendig.

 

Mød Veterinærstuderende – Johanne Schou
(Veterinary Medicine and Surgery Student (StudVetMed))
Languages: Speaking Danish and English.

Johanne er vores dyrlægestuderende, som du oftest vil kunne møde i skranken. Når Johanne ikke studerer til dyrlæge, har vi glæden af at have hende som klinikassistent på Frederiksberg Dyreklinik & Spa. Johanne har en sød lille kat derhjemme ved navn Luna.

 

Mød Klinikhund Cleo
(Pomeraner og Dogtor)
Specielle interesser: Forebyggelse af dyrlægeskræk, God kundeservice, samt Markering af sit territorium.

Cleo deltog i 3 år på dyrlægeuddannelsen på Den Kongelige Veterinære Landbohøjskole, hvor hun lå på pulten, mens Ann Sophie studerede. Vi er derfor sikre på at Cleo ved mere, end hun giver udtryk for. Cleo er nu ansat som professionel stressterapeut for alle hunde og katte på dyreklinikken og er super dygtig til at holde de små hvalpe i poten, når de kommer til første dyrlægebesøg.

Cleo elsker katte, selvom det ikke er alle katte der elsker hende. Cleo har bl.a. været plejemor for flere kuld killinger på Dyreværnet i Rødovre.

Cleo er 9 år og lægger ikke skjul på at hun har brug for en tandrens hver 3. mdr, for at holde sine tænder smukke og sunde. “Sådan er det bare, når man er Pomeraner”, siger Cleo. Du kan hurtigt kende Cleo, når du ser hende, da Cleo er den eneste pige på klinikken der ikke har hestehale, men en hundehale.

Du kan træffe Cleo på de fleste hverdage. Tidsbestilling er ikke nødvendig.

 

Find os

Frederiksberg Dyreklinik & Spa
Nordre Fasanvej 74
2000 Frederiksberg
Tlf: 70 25 90 08
CVR nummer: 33167652

ÅBNINGSTIDER

Mandag – torsdag     8.00 – 19.00
Fredag     8.00 – 16.00

SKADESTUE EFTER AFTALE

BESØG OS

2 timers GRATIS parkering foran klinikken*

METRO M1
METRO M2
METRO M3 Cityringen

BUS Nr. 30 – 73 – 74 – 4A

TAXA

* Husk at registrere din bil i en parkerings-app