Vores Team

Vores team på Frederiksberg Dyreklinik & Spa

“Hunde og katte er familiemedlemmer. De fortjener derfor kun den bedste behandling”. Dyrlæge Sabine Förderer.

Mød Klinikejer og Veterinær Bachelor – Ann Sophie Skov
(Bachelor of Veterinary Medicine and Surgery (BVetMed))
Specielle interesser: Brachycephale hunde, Tandsygdomme og Mave/tarmsygdomme
Languages: Speaking Danish and English.

Ann Sophie er klinikkens ejer og vil ofte være den første du møder, når du besøger os på klinikken.

Ann Sophie har studeret til dyrlæge på dyrlægeuddannelsen i Danmark, hvor hun blev uddannet som bachelor i veterinærmedicin. Ann Sophie tager nu en international uddannelse indenfor faget på Australian College of Veterinary Nursing (ACVN) i Australien, hvor hun tager “Australia’s most comprehensive veterinary nursing course” dvs. den mest omfattende uddannelse indenfor faget.

I sin fritid har Ann Sophie tidligere arbejdet på Dyreværnets Internat i Rødovre, hvor hun har hjulpet nødstedte dyr de sidste 7 år. Ann Sophies kærlighed for dyr er stor og vi holder, sammen med hende, altid en god kontakt til Dyreværnet og donerer løbende både foder og fornødenheder til Dyreværnet.

I 2015 var Ann Sophie 3 mdr i Malaysia for at arbejde med gadehunde og gadekatte på Sarawak Society for Prevention of Cruelty to Animals, og var med til at arrangere Asiens største konference indenfor dyrevelfærd, “Asia for Animals”.

Ann Sophie er mor til vores lille klinikhund Cleo.

Du kan træffe Ann Sophie på de fleste hverdage. Tidsbestilling er nødvendig.

 

Mød Klinikejer og Familiedyrlæge – Sabine Förderer
(DVM, Doctor of Veterinary medicine)
Specielle interesser: Brachycephale hunde, Tandsygdomme og Hudsygdomme
Languages: Speaking Danish, English and German.

Sabine har 17 års erfaring som dyrlæge – dette fra klinikker i ind- og udland. Sabine blev uddannet dyrlæge på Den Kongelige Veterinære Landbohøjskole i 2003 og har siden da, arbejdet som dyrlæge for familiedyr i København frem til 2008. Inden dyrlægestudiet arbejdede Sabine frivilligt på Inges kattehjem, hvor hun bl.a. hjalp med pasning og pleje af nødstedte katte.

I perioden 2008-2012 arbejdede Sabine som dyrlæge for familiedyr i Dubai, hvor hun bl.a. var dyrlæge for Kong Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoums geparder og hunde. I perioden 2012-2014 flyttede hun til London, England, hvor hun efteruddannede sig og klargjorde hele ombygningen af Frederiksberg Dyreklinik & Spa, som åbnede i januar 2014.

Sabine har bl.a. stor interesse for brachycephale hunde, og har derfor et ENT (Otolaryngologist) Course med specialist Gert ter Haar, DVM, PhD, MRCVS, DECVS, Royal Veterinary College i London. Managing the brachycephalic cornea, specialist lecture med dyrlæger fra Rowe Referrals, UK, samt Brachycephalic airway surgery, specialist lecture med Tony Ryan, Soft Tissue Surgeon – Southern Counties Veterinary Specialists, UK.

Sabine har 2 dejlige sorte katte derhjemme, som begge var uden hjem, da Sabine tog dem til sig.

Du kan træffe Sabine på de fleste hverdage. Tidsbestilling er nødvendig.

 

Mød Familiedyrlæge – Helle Johnsson
(DVM, Doctor of Veterinary medicine)
Specielle interesser: Senior hunde og katte, Hudsygdomme og Organsygdomme
Languages: Speaking Danish, English and French.

Helle Johnsson har 10 års erfaring som dyrlæge – dette fra diverse dyreklinikker i hovedstadsområdet og i Nordsjælland. Helle har desuden været dyrlæge og indehaver af Dyrlægehuset Helsinge. Helle blev uddannet som dyrlæge på Den Kongelige Veterinære Landbohøjskole i 2009 og har siden da, arbejdet som dyrlæge for familiedyr.

Helle har siden 2009 efteruddannet sig løbende, og meget bredt, idet Helle brænder for sit arbejde som dyrlæge.

Du kan træffe Helle på de fleste hverdage. Tidsbestilling er nødvendig.

 

Mød Familiedyrlæge – Anabelle Honoré
(DVM, Doctor of Veterinary medicine)
Specielle interesser: Mave/tarmsygdomme, Hudsygdomme og Kirurgi
Languages: Speaking Danish, English and French.

Anabelle Honoré blev uddannet som dyrlæge på Den Kongelige Veterinære Landbohøjskole i 2018 med Differentiering i Familiedyr. Anabelle har herefter været dyrlæge på to større danske dyreklinikker. Hendes ambitioner er høje og hun har bl.a. en stor interesse for kirurgi. Anabelle har været vidt omkring og bl.a. arbejdet frivilligt som dyrlæge på Skiathos Dog Shelter, Grækenland, hvor hun har været med til at operere utallige herreløse hunde og katte, så de alle kunne få et bedre liv.

Du kan træffe Anabelle på de fleste hverdage. Tidsbestilling er nødvendig.

 

Mød Familiedyrlæge – Marie Pørksen
(DVM, Doctor of Veterinary medicine)
Specielle interesser: Tandsygdomme og Sundhedsfremmende arbejde
Languages: Speaking Danish and English.

Marie Pørksen blev uddannet som dyrlæge på Den Kongelige Veterinære Landbohøjskole i 2020 med Differentiering i Familiedyr. Marie har herefter været dyrlæge på en dansk dyreklinik på Sjælland, hvorefter vi fik hende med i vores team. Marie er meget ambitiøs og går meget op i at være fagligt opdateret. Marie har derfor også arbejdet som klinikassistent på en dyreklinik, samtidigt med at hun studerede til dyrlæge.

Du kan træffe Marie på de fleste hverdage. Tidsbestilling er nødvendig.

 

Mød Autoriseret Veterinærsygeplejerske – Katrine J. Nielsen
(Authorised Veterinary Nurse)
Specielle interesser: Kundeservice og Sundhedsfremmende arbejde
Languages: Speaking Danish and English.

Katrine er uddannet som autoriseret veterinærsygeplejerske for dyr, og har allerede 3 års erfaring fra en smådyrs-dyreklinik på Nordsjælland. Katrine er den nyeste kollega på klinikken – og vi er utroligt glade for at have fået Katrine med i vores team. Katrine elsker dyr og har som et led i sin uddannelse, fulgt dyrlægernes arbejde på Benchmark Animal Hospital i Oklahoma, USA.

Du kan træffe Katrine på de fleste hverdage. Tidsbestilling er nødvendig.

 

Mød Veterinærsygeplejerske-studerende Kristine Frahm
Interesser: Kundeservice og Tandpleje
Languages: Speaking Danish and English.

Kristine er i gang med sin 3.5 årige uddannelse som veterinærsygeplejerske, som gennemføres på Frederiksberg Dyreklinik & Spa. Kristine har altid elsket dyr og har tidligere bl.a. arbejdet som staldmedhjælper på en rideskole og hos Dyrenes Beskyttelses Dyreinternat i Roskilde, hvor hun bl.a. arbejdede med pleje og pasning af syge dyr.

Inden Kristine startede på sin drømmeuddannelse som veterinærsygeplejerske, har hun taget en cand. mag. i Kunsthistorie og Journalistisk formidling fra Aarhus Universitet og har i en årrække arbejdet på kunstmuseum. Men dyrene trak, og hun måtte hurtigt indse at det er dyrenes ve og vel, der ligger hendes hjerte nærmest.

Kristine har selv haft hund, kat og deguer, men pt. tillader boligsituationen desværre ikke en større firbenet ven, hvorfor Kristine nyder alle de hundekys og potedask, hun får på klinikken hver dag.

Du kan træffe Kristine på de fleste hverdage.

 

Mød Veterinærsygeplejerske-studerende Ditte Auriga
Interesser: Kundeservice og Sundhedsfremmende arbejde
Languages: Speaking Danish and English.

Ditte er i gang med sin 3.5 årige uddannelse som veterinærsygeplejerske, som gennemføres på Frederiksberg Dyreklinik & Spa. Ditte elsker dyr, er uddannet hundetræner og har tidligere bl.a. arbejdet på Dyreværnets Internat i Rødovre, hvor hun bla. stod for oplæring af nye frivillige hjælpere. Ditte elskede at give hvor hun kunne og gik gerne lange ture med de hunde som havde brug for lidt ekstra opmærksomhed og omsorg.

Ditte har en senior+ kat der hedder Brian og planer om hund så snart det er muligt.

Du kan træffe Ditte på de fleste hverdage.

 

Mød Veterinær Bachelor – Daniel Faist
(Bachelor of Veterinary Medicine and Surgery (BVetMed))
Languages: Speaking Danish, English and German.

Daniel er vores dyrlægestuderende, som du oftest vil kunne møde i skranken. Når Daniel ikke studerer til dyrlæge, har vi glæden af at have ham som klinikassistent på Frederiksberg Dyreklinik & Spa.

 

Mød Klinikhund Cleo
(Pomeraner og Dogtor)
Specielle interesser: Forebyggelse af dyrlægeskræk, God kundeservice, samt Markering af sit territorium.

Cleo deltog i 3 år på dyrlægeuddannelsen på Den Kongelige Veterinære Landbohøjskole, hvor hun lå på pulten, mens Ann Sophie studerede. Vi er derfor sikre på at Cleo ved mere, end hun giver udtryk for. Cleo er nu ansat som professionel stressterapeut for alle hunde og katte på dyreklinikken og er super dygtig til at holde de små hvalpe i poten, når de kommer til første dyrlægebesøg.

Cleo elsker katte, selvom det ikke er alle katte der elsker hende. Cleo har bl.a. været plejemor for flere kuld killinger på Dyreværnet i Rødovre.

Cleo er 9 år og lægger ikke skjul på at hun har brug for en tandrens hver 3. mdr, for at holde sine tænder smukke og sunde. “Sådan er det bare, når man er Pomeraner”, siger Cleo. Du kan hurtigt kende Cleo, når du ser hende, da Cleo er den eneste pige på klinikken der ikke har hestehale, men en hundehale.

Du kan træffe Cleo på de fleste hverdage. Tidsbestilling er ikke nødvendig.

 

Find os

Frederiksberg Dyreklinik & Spa
Nordre Fasanvej 74
2000 Frederiksberg
Tlf: 70 25 90 08
CVR nummer: 33167652

ÅBNINGSTIDER

Mandag, tirsdag og onsdag     8.00 – 20.00
Torsdag     8.00 – 17.00
Fredag     8.00 – 15.00

SKADESTUE EFTER AFTALE

BESØG OS

GRATIS Parkering foran klinikken*

METRO M1
METRO M2
METRO M3 Cityringen

BUS Nr. 30 – 73 – 74 – 4A

TAXA

* Husk at registrere din bil.