Vores Team

Vores team på Frederiksberg Dyreklinik & Spa

“Hunde og katte er familiemedlemmer. De fortjener derfor kun den bedste behandling”. Dyrlæge Sabine Förderer.

Mød Klinikejer og Veterinær Bachelor – Ann Sophie Skov
(Bachelor of Veterinary Medicine and Surgery (BVetMed))
Specielle interesser: Brachycephale hunde, Tandsygdomme og Mave/tarmsygdomme.
Languages: Speaking Danish and English.

Ann Sophie er klinikkens ejer og vil ofte være den første du møder, når du besøger os på klinikken.

Ann Sophie har studeret til dyrlæge på dyrlægeuddannelsen i Danmark, hvor hun blev uddannet som bachelor i veterinærmedicin. Ann Sophie tager nu en international uddannelse indenfor faget på Australian College of Veterinary Nursing (ACVN) i Australien, hvor hun tager “Australia’s most comprehensive veterinary nursing course” dvs. den mest omfattende uddannelse indenfor faget.

I sin fritid arbejder Ann Sophie også på Dyreværnet i Rødovre, hvor hun har hjulpet nødstedte dyr de sidste 7 år. Ann Sophies kærlighed for dyr er stor og vi holder, sammen med hende, altid en god kontakt til Dyreværnet og donerer løbende både foder og fornødenheder til Dyreværnet.

I 2015 var Ann Sophie 3 mdr i Malaysia for at arbejde med gadehunde og gadekatte på Sarawak Society for Prevention of Cruelty to Animals, og var med til at arrangere Asiens største konference indenfor dyrevelfærd, Asia for Animals.

Ann Sophie er mor til vores lille klinikhund Cleo.

Du kan træffe Ann Sophie på de fleste hverdage. Tidsbestilling er nødvendig.

 

Mød Klinikejer og Familiedyrlæge – Sabine Förderer
(DVM, Doctor of Veterinary medicine)
Specielle interesser: Brachycephale hunde, Senior hunde og katte, Hudsygdomme og Tandsygdomme
Languages: Speaking Danish, English and German.

Sabine har 16 års erfaring som dyrlæge – dette fra klinikker i ind- og udland. Sabine blev uddannet dyrlæge på Den Kongelige Veterinære Landbohøjskole i 2003 og har siden da, arbejdet som dyrlæge for familiedyr i København frem til 2008.

I perioden 2008-2012 arbejdede Sabine som dyrlæge for familiedyr i Dubai, hvor hun bl.a. var dyrlæge for Kong Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoums geparder og hunde. I perioden 2012-2014 flyttede hun til London, England, hvor hun efteruddannede sig og klargjorde hele ombygningen af Frederiksberg Dyreklinik & Spa, som åbnede i januar 2014.

Sabine har bl.a. stor interesse for brachycephale hunde, og har derfor et ENT (Otolaryngologist) Course med specialist Gert ter Haar, DVM, PhD, MRCVS, DECVS, Royal Veterinary College i London. Managing the brachycephalic cornea, specialist lecture med dyrlæger fra Rowe Referrals, UK, samt Brachycephalic airway surgery, specialist lecture med Tony Ryan, Soft Tissue Surgeon – Southern Counties Veterinary Specialists, UK.

Sabine har 2 dejlige sorte katte derhjemme, som begge var uden hjem, da Sabine tog dem til sig.

Du kan træffe Sabine på de fleste hverdage. Tidsbestilling er nødvendig.

 

Mød Familiedyrlæge – Helle Johnsson
(DVM, Doctor of Veterinary medicine)
Specielle interesser: Senior hunde og katte, Hudsygdomme og Organsygdomme
Languages: Speaking Danish, English and French.

Helle Johnsson har 10 års erfaring som dyrlæge – dette fra diverse dyreklinikker i hovedstadsområdet og i Nordsjælland. Helle har desuden været dyrlæge og indehaver af Dyrlægehuset Helsinge. Helle blev uddannet som dyrlæge på Den Kongelige Veterinære Landbohøjskole i 2009 og har siden da, arbejdet som dyrlæge for familiedyr.

Helle har siden 2009 efteruddannet sig løbende, og meget bredt, idet Helle brænder for sit arbejde som dyrlæge.

Du kan træffe Helle på de fleste hverdage. Tidsbestilling er nødvendig.

 

Mød Familiedyrlæge – Anabelle Honoré
(DVM, Doctor of Veterinary medicine)
Specielle interesser: Mave/tarmsygdomme, Hudsygdomme og Kirurgi
Languages: Speaking Danish, English and French.

Anabelle Honoré blev uddannet som dyrlæge på Den Kongelige Veterinære Landbohøjskole i 2018 med Differentiering i Familiedyr. Anabelle har herefter været dyrlæge på to større danske dyreklinikker. Hendes ambitioner er høje og hun har bl.a. en stor interesse for kirurgi. Anabelle har været vidt omkring og bl.a. arbejdet frivilligt som dyrlæge på Skiathos Dog Shelter, Grækenland, hvor hun har været med til at operere utallige herreløse hunde og katte, så de alle kunne få et bedre liv.

Du kan træffe Anabelle på de fleste hverdage. Tidsbestilling er nødvendig.

 

Mød Veterinærsygeplejerske-studerende Kristine Frahm
Interesser: Kundeservice og sundhedsfremmende arbejde
Languages: Speaking Danish and English.

Kristine er den nyeste kollega på klinikken – og vi er utroligt glade for at have fået Kristine med i vores team. Kristine elsker dyr og har tidligere bl.a. arbejdet hos Dyrenes Beskyttelses Dyreinternat i Roskilde, hvor hun både har arbejdet med pleje af syge dyr, samt i modtagelsen og formidlingen. Kristine er i gang med sin 3.5 årige uddannelse som veterinærsygeplejerske, som gennemføres på Frederiksberg Dyreklinik & Spa.

Du kan træffe Kristine på de fleste hverdage.

 

Mød Veterinær Bachelor – Daniel Faist
(Bachelor of Veterinary Medicine and Surgery (BVetMed))
Languages: Speaking Danish, English and German.

Daniel er vores dyrlægestuderende, som du oftest vil kunne møde i skranken. Når Daniel ikke studerer til dyrlæge, har vi glæden af at have ham som klinikassistent på Frederiksberg Dyreklinik & Spa.

 

Mød Klinikhund Cleo
(Pomeraner og Dogtor)
Specielle interesser: Forebyggelse af dyrlægeskræk, God kundeservice, samt Markering af sit territorium.

Cleo deltog i 3 år på dyrlægeuddannelsen på Den Kongelige Veterinære Landbohøjskole, hvor hun lå på pulten, mens Ann Sophie studerede. Vi er derfor sikre på at Cleo ved mere, end hun giver udtryk for. Cleo er nu ansat som professionel stressterapeut for alle hunde og katte på dyreklinikken og er super dygtig til at holde de små hvalpe i poten, når de kommer til første dyrlægebesøg.

Cleo elsker katte, selvom det ikke er alle katte der elsker hende. Cleo har bl.a. været plejemor for flere kuld killinger på Dyreværnet i Rødovre.

Cleo er 9 år og lægger ikke skjul på at hun har brug for en tandrens hver 3. mdr, for at holde sine tænder smukke og sunde. “Sådan er det bare, når man er Pomeraner”, siger Cleo. Du kan hurtigt kende Cleo, når du ser hende, da Cleo er den eneste pige på klinikken der ikke har hestehale, men en hundehale.

Du kan træffe Cleo på de fleste hverdage. Tidsbestilling er ikke nødvendig.

 

Find os

Frederiksberg Dyreklinik & Spa
Nordre Fasanvej 74
2000 Frederiksberg
Tlf: 70 25 90 08

 Åbningstider

Mandag 8.00 – 18.00
Tirsdag – Torsdag 8.00 – 17.00
Fredag 8.00 – 15.00

AKUTTIDER EFTER AFTALE

CVR nummer: 33167652

BESØG OS

GRATIS Parkering foran klinikken*

METRO M1
METRO M2
METRO M3 Cityringen

BUS Nr. 30 – 73 – 74 – 4A

TAXA

* Husk at registrere din bil.