Vask og negleklip

Priser på PetSpa og negleklip

Tandcheck er inkl. i alle behandlinger for hund og kat. Spørg, når du indleverer din hund eller kat. Vi har en dokumenteret høj hygiejnestandard og et garanteret loppe-frit miljø.

VIGTIGT: Bemærk at vi IKKE er en hundefrisør, men udfører hvalpeklip/bamseklip på hunde og klip af katte.
Vi tager gerne imod katte, samt hunde under 15kg.

Pleje

Negleklip 15 min – Hvalpe under 6 mdr GRATIS

Negleklip 15 min – Hunde over 6 mdr

119,-

Negleklip 30 min – for voksne hunde der er bange for at få klippet negle
Hvis din hund er bange for at få klippet negle og altså har brug for ekstra tid til negleklip, kan der bookes en speciel tid på 30 min. Der vil her blive lagt vægt på en specielt beroligende oplevelse hos os, så oplevelsen også kan opfattes som en træning i besøget hos en dyrlæge. Evt. beroligende medicin eller smertestillende medicin kan gives efter ønske og tillægges listeprisen.
VIGTIGT: Hvis din hund eller kat har behov for ekstra tid til negleklip eller skal have beroligende medicin, skal du oplyse os om dette, når du bestiller tid.
Hvis der er behov for beroligende medicin i forbindelse med besøget, vil dette tillægges som ekstra beløb på 179,- for en lille hund under 10kg. I skal da møde 15 min før jeres aftalte tid, for at medicinen kan nå at virke. Hvis din hund skal bedøves helt, for at få klippet negle, så oplys venligst vores personale om dette, da vi så skal finde en tid til aflevering af din hund.

349,-
Tømning af Analkirtler
Hvis din hund eller kat skal have beroligende medicin i forbindelse med sit besøg, skal du oplyse os om dette, når du bestiller tid. Evt. beroligende medicin eller smertestillende medicin kan gives efter ønske og tillægges listeprisen. Hvis der er behov for beroligende medicin i forbindelse med besøget, vil dette tillægges som ekstra beløb på 179,- for en lille hund under 10kg. I skal da møde 15 min før jeres aftalte tid, for at medicinen kan nå at virke.
119,-

Langhårskat

KAT – Løveklip Langhårskat / Klip af Langhårskat
Løveklip, negleklip, ørepleje, tandcheck. Inkl. beroligende medicin og smertestillende medicin. Bemærk at denne form for soignering IKKE foretages uden at katten har fået beroligende medicin, da katte ellers vil blive meget stresset og angst. Vi anbefaler altid en præ-operativ blodprofil på din kat, før den får sin beroligende medicin og vil spørge dig om din kats sundhedsstatus, hvis den ikke normalt ses af vores dyrlæge. Dette for at sikre den mest sikre behandling af din kat.
VIGTIGT: Bermærk at hvis du har en kat der har fået lov til at danne en masse hårknuder, før disse klippes væk, er der forøget risiko for at din kats hud revner ved træk og barbering. Vi anbefaler derfor altid at du henvender dig til os, inden din kat får så mange knuder at kattens hud lider overlast. Hvis du har mange problemer med din kats pels, anbefaler vi klip 2-3 gange årligt. Spørg gerne, når du afhenter din kat efter behandlingen.
1499,-
+ Ekstra Vask og tørring
Tillægsvalg til en af ovenstående behandlinger.
+199,-
Organprofil før operation inkl. blodprøveudtagning og analyse
Vi anbefaler at alle katte over 8 måneder får undersøgt deres organer, bl.a. deres blodsukker, blodprocent, nyre- og leverfunktion vha. en blodprøve inden bedøvelse. Blodprøven tages på klinikken og du får resultatet samme dag.
499,-

Hund

LILLE VASK DeLuxe – Bad og negleklip for korthårede og ruhårede hunderacer
Inkl. 2 vask, shampoo og tørring. Vælg mellem Citrus, Melisse, Lavendel og Aloe Vera, Puppy eller Sensitiv Parfumefri. Også mulighed for medicinsk shampoo ved hudproblemer.Pris 399,- for Medium hunde (10-15kg). Vi behandler IKKE hunde over 15 kg. Pris inkl. tørring.Behandlingen forudsætter at din hund er venlig og accepterer almindelig håndtering og berøring.
Evt. beroligende medicin eller smertestillende medicin kan gives efter ønske og tillægges listeprisen.
fra 349,-
LILLE VASK DeLuxe – Bad og negleklip for langhårsracer og hunde med halvlang pels
Bemærk at tørring + udredning af pels er en ekstra ydelse, der beregnes efter ekstra tidsforbrug for den enkelte hund.
Inkl. 2 vask, shampoo og tørring. Vælg mellem Citrus, Melisse, Lavendel og Aloe Vera, Puppy eller Sensitiv Parfumefri. Også mulighed for medicinsk shampoo ved hudproblemer.Pris 499,- for Medium hunde (10-15kg). Vi behandler IKKE hunde over 15 kg. Pris inkl. tørring.Behandlingen forudsætter at din hund er venlig og accepterer almindelig håndtering og berøring.
Evt. beroligende medicin eller smertestillende medicin kan gives efter ønske og tillægges listeprisen.
fra 449,-
Tørring og ekstra udredning – Udredning af pels i forbindelse med petspa (pr. 10 min)

Behandlingen forudsætter at din hund er venlig og accepterer almindelig håndtering og berøring.
Evt. beroligende medicin eller smertestillende medicin kan gives efter ønske og tillægges listeprisen.
149,-

Bemærk: En trimmehund bør ikke vaskes 2 uger før eller efter en trimning, da det kan give hudirritation.

Priser gældende fra 01.01.20


Har du spørgsmål til ovenstående eller ønsker du at bestille tid, så ring på 70 25 90 08 eller bestil online. Du kan træffe os på alle hverdage. Tidsbestilling er nødvendig.

Find os

Frederiksberg Dyreklinik & Spa
Nordre Fasanvej 74
2000 Frederiksberg
Tlf: 70 25 90 08
CVR nummer: 33167652

ÅBNINGSTIDER

Mandag, tirsdag og onsdag     8.00 – 20.00
Torsdag     8.00 – 17.00
Fredag     8.00 – 15.00

SKADESTUE EFTER AFTALE

BESØG OS

GRATIS Parkering foran klinikken*

METRO M1
METRO M2
METRO M3 Cityringen

BUS Nr. 30 – 73 – 74 – 4A

TAXA

* Husk at registrere din bil.