Racespecifik Sundhedsundersøgelse for kat

Fokus på sygdomsforebyggelse

En Racespecifik Sundhedsundersøgelse er en skræddersyet sundhedsundersøgelse, hvor vi koncentrerer os om det enkelte individ og inkluderer race og alder i vores overvejelser. Vores sundhedsundersøgelse, sundhedsfremmende dialog, konklusion, samt fremtidige handlingsplan, sætter især fokus på forebyggelse af sygdom hos din kat. En Racespecifik Sundhedsundersøgelse betyder firkantet sagt, at en ung huskat aldrig vil få den samme sundhedsundersøgelse som en senior Perser, fordi der er stor forskel på de enkelte kæledyrs behov og sygdomsrisiko.

Hvad får du ekstra i en Racespecifik Sundhedsundersøgelse?

En Racespecifik Sundhedsundersøgelse inkluderer en gennemgang af et specifikt og skræddersyet sundhedsskema som vi har udformet til din kat, på basis af alder og race. Dette sundhedsskema med dyrlægens noter og anbefalinger, vil du modtage efter sundhedsundersøgelsen. En Racespecifik Sundhedsundersøgelse er til de ejere, der har et ønske om, mere målrettet, at forebygge sygdom hos deres kat. En Racespecifik Sundhedsundersøgelse vil tage 30 minutter og koster ikke mere end en almindelig sundhedsundersøgelse.

Vi tilbyder Racespecifikke Sundhedsundersøgelser for følgende katteracer:

  • Perser.
  • Maine Coon.
  • Norsk Skovkat.
  • British Shorthair.
  • Siameser.
  • Ragdoll.

Har du spørgsmål til ovenstående eller ønsker du at bestille tid, så ring på 70 25 90 08 eller bestil online. Du kan træffe os på alle hverdage. Tidsbestilling er nødvendig.

Find os

Frederiksberg Dyreklinik & Spa
Nordre Fasanvej 74
2000 Frederiksberg
Tlf: 70 25 90 08
CVR nummer: 33167652

ÅBNINGSTIDER

Mandag – torsdag     8.00 – 19.00
Fredag     8.00 – 16.00

SKADESTUE EFTER AFTALE

BESØG OS

2 timers GRATIS parkering foran klinikken*

METRO M1
METRO M2
METRO M3 Cityringen

BUS Nr. 30 – 73 – 74 – 4A

TAXA

* Husk at registrere din bil i en parkerings-app